Vain hetken (kuukauden) olin täältä poissa, ja johan on ulkoasu muuttunut. Taitaa mennä hetki että taas kaikki löytyy omilta paikoiltaan.

Jotensakin on ollut aika paljon muutakin tekemistä viime aikoina kuin istua koneella, halua on ollut kyllä laittaa ajatuksia kaiken kansan hämmästeltäviksi, mutta ajatus lentää pois heti kun pääsen kotiin tämän apinalauman keskelle.

Oman osansa on tuonut myös kohtalaisen kokoinen muutos työelämässä, sinänsä mitään kovin radikaalia eli siirtymistä raksalta esim sairaanhoitajaksi tai siwan kassalle ei vieläkään nähty. Samaa p*kaa mutta hiukan eri paketissa. Mua ei ole enää yhtään ottanut pannuun lähteä töihin. Joskus pienet muutokset voivat olla valtavia.

Joskohan sitä taasen ryhdistäytyisi, tällä kirjoittamisenkin saralla. Tarvii mennä harjoittelemaan tätä uutta blogia ja sen käyttöä. Vaihdoin nyt hetkeksi tuon "red"-pohjan pois, se kun näemmä poistetaan kokonaan käytöstä. Katsotaan mitä tulee tilalle, tämän hetkinen näyttää -anteeksi vaan- aika kamalalta.